میگرن نه تنها یکی از شایع ترین انواع سردردهاست، بلکه سومین بیماری شایع جهان به شمار می رود. شیوع تقریبی میگرن حدود چهارده و هفت دهم درصد تخمین زده می شود، که این به معنای ابتلای تقریبا یک نفر از هر هفت نفر است. ساده تر بگوییم تعداد مبتلایان به سردرد میگرنی معادل مجموع مبتلایان سه بیماری «دیابت و صرع و آسم» است!

واژه «میگرن» از ریشه یونانی به مفهوم «نیمه سر» منشا گرفته، ولی واقعیت این است که سردرد میگرنی می تواند یک طرفه یا دوطرفه باشد. .

در ماه رمضان، تعداد بیمارانی که با حملات میگرن به مراکز درمانی مراجعه می کنند، افزایش می یابند. افت قند خون، حذف وعده های غذایی، و به هم خوردن سیکل خواب و بیداری می تواند از علل عود حملات میگرن باشند.

گاهی این سردرد به قدری شدت می گیرد، که در زندگی روزمره اختلال ایجاد می کند. آشنا بودن با علائم سردردهای میگرنی و راههای پیشگیری از آن، می تواند در کنترل حملات آن نقش موثری داشته باشد.

می خواهیم از زبان «خانم دکتر سارا عظیمیان» با ویژگی های میگرن و عوامل موثر در آن بیشتر آشنا شویم. اگر شما یا عزیزانتان سردرد میگرنی داشتهاید، از تجربه های خودتان برایمان بنویسید. چه چیزهایی باعث عود سردردتان می شوید؟ در مواقع عود میگرن چه می کنید؟ سوالاتتان را از دکتر سارا عظیمیان بپرسید.  

#طب_کال #طبکال #مشاوره_پزشکی #مشاوره_پزشکی_رایگان #کرونا #در_خانه_بمانیم